Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Ti je ketu : Shtëpi> Rreth nesh > Profili i kompanisë

Në vitin 2005, EPT Pak Seal u themelua në Shanghai për shiritin e vulosjes së qeseve. Përfshin shiritin e përhershëm të vulosjes së qeseve, shiritin për vulosjen e qeseve të rimbushshme si dhe ato OEM.

Në vitin 2019, ne ndërtuam një linjë të re për shiritin e sigurisë, shiritin evident të prishjes, shiritin e zbrazët që mund të mbronte më mirë paketën. "VOID OPEN" do të shfaqet pasi paketa juaj të hapet pas vulosjes.

Në vitin 2022, ne prezantojmë më tej një artikull të ri -- shirit grisjeje me shirit paketimi BOPP, i cili e bën kutinë të hapet lehtësisht pa nevojë për thikë si zakonisht.

Për më shumë detaje, mos ngurroni të na kontaktoni.

Rreth EPT

● E- Përvoja
Përvojë në prodhim, eksperiencë në eksport dhe import, përvojë në përmirësimin teknik, të cilat mbështesin mirë klientin dhe tregun.

● P- Procesi
Nga dizajni te materiali, nga prodhimi te dërgesa, nga cilësia te shërbimi, ne i kushtojmë vëmendje çdo procesi për të mbështetur zhvillimin tuaj në mënyrën më të mirë.

● T- Tekn
Teknologjia e lartë me përmirësimin e vazhdueshëm nga ato të zakonshmet në ato mjedisore, nga niveli i ulët në nivelin e lartë, ne nuk ndalemi kurrë në inovacion.

● EPT Pak Seal Co., Ltd.,
Çdo pyetje specifike ose zgjidhje pakete që ju nevojitet, mos ngurroni të na kontaktoni.
Le të punojmë së bashku për të arritur rezultate të favorshme dhe të bëjmë më shumë për të gjithë komunitetin.